کلیه سفارش ها در شهر تهران کمتر از 3 ساعت ارسال می گردد.
سفارش خود را میتوانید از طریق کارت خوان های سیار عطامارکت و در محل خود پرداخت نمائید
تمامی محصولات عطامارکت شامل گارانتی بازگشت وجه در صورت عدم رضایت مشتریان می باشد.
سعی ما بر این است همراه تمام سفارشات هدیه ای برای شما ارسال کنیم.
اصالت کالاهای خریداری شده را فروشگاه عطامارکت تضمین می کند.
وزن: 1 کیلوگرم
حداقل تعداد برای خرید این محصول : 1
299994 قلم قلم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
جو نیم کوب تازه
بلغور جو مناسب برای انواع آش وسوپ بسیار زود پزودرجه 1
بَلغور یا پرک به خود غلهای که در آسیا آن را خرد کنند و بشکنند چنانکه آرد نشود گویند، همچنین آش و خوراکی است که از گندم یا جوی نیمکوب تهیه میشود.
برای تهیه بلغور گندم پخته را پس از خشک شدن با آسدست خرد میکنند، نه به نرمی آرد بلکه به درشتی لپهٔ ماش و کوچکتر و بزرگتر. قدما از برنج کمتر و شاید سالی یک یا دو بار استفاده میکردند و بیشتر از غذاهایی مانند شب چره، به جای شام و پلوی بلغور یا آش بلغور استفاده میکردند. از آنجا که نمیتوان گندم یا جو را به مدت طولانی نگاه داشت، گندم یا جو را پس از پوست گرفتن با آب یا شیر نیم پخت کرده و سپس خشک مینمودند و در هاون نیمکوب کرده و نگاه میداشتند.
بلغور را میتوان مدتها نگاهداری کرد بدون آنکه کپک بزند و یا بوی رطوبت بگیرد و در مواقع ضرورت میتوان با آن آش یا پلو تهیه کرد. هر کیلو گرم بلغور پخته شده حاوی 80 میلی گرم کلسیم، 400 میلی گرم فسفر، 10 میلی گرم آهن، 600 میلی گرم پتاسیم است و حدود 300 کالری انرژی تولید میکند.
از نظر لغوی، بلغور به طور عام به معنی هرچیز درهمشکسته و درهمکوفته است و در اصطلاح، بلغور کردن یعنی نامفهوم، غلط و شکسته حرف زدن.